ADSMANAGER_AD #1464
ADSMANAGER_PUBLISH_ON_DATE
Показать все объявления из PeloponneseHolidays.com

Контакт

Διεύθυνση: Πλατεία Αχλαδοκάμπου, Αχλαδοκάμπος
Τηλέφωνο: 2751 081300
Τ.Κ: 22100
website: www.xenonachladokampos.gr
Booking: www.booking.com/hotel/gr/xenon-achladokampos.el.html?
AirBNB: www.airbnb.gr/rooms/31347783?guests=1&adults=1

E-mail: xenonachladokampos@gmail.com

Описание

Σας καλωσορίζουμε και σας υποδεχόμαστε με μια μικρή περιήγηση στους χώρους του ξενώνα, ελπίζοντας να έχουμε την χαρά να σας φιλοξενήσουμε εδώ, σε ένα ξεχωριστό χώρο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει αξέχαστες υπηρεσίες φιλοξενίας..
Ο Ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού, δίπλα στη κεντρική πλατεία του, με μεγάλες αυλές και κήπο με τραπεζάκια εξωτερικού χώρου.Στο ισόγειο, ο χώρος υποδοχής και το καθιστικό με το τζάκι είναι ο ιδανικός τόπος για την απόλαυση του πρωινού αλλά και σημείο συνάντησης και συζητήσεων με την συντροφιά ενός καφέ ή ενός ποτού.Λίγα σκαλιά πιο πάνω τα 5 δωμάτια του ξενώνα, σε γήινους χρωματικούς τόνους θα αποζημιώσουν τους επισκέπτες με σπάνιες στιγμές χαλάρωσης, σε ιδανικές συνθήκες άνεσης με αυτόνομη θέρμανση, WI FI, Ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, είδη περιποίησης.

Информация

Παροχές Ζεστή φιλοξενία στα ορεινά της Αργολίδας Δωμάτια Ο ξενώνας διαθέτει 5 άνετα δίκλινα δωμάτια. Χειμερινές αποδράσεις Στα ορεινά της Αργολίδας με μεγάλους κοινόχρηστους χώρους κατάλληλο για ζευγάρια, παρέες ή οικογένειες έως 10 άτομα. Αποδράστε όλες τις εποχές του χρόνου Ο Αχλαδόκαμπος αποτελεί ιδανικό προορισμό και για τις 4 εποχές του χρόνου.